Ulvefot.com - Duane Loken

Gylne tider for 80-talls-helten...
- noen minutter på norsk TV var alt som skulle til.... Nå er han tilbake i rampelyset! Mellom 600.000 og 700.000 seere så Duane i "Gylne Tider" på TV2. Nye sjanser byr seg av slikt, og et team jobber ustanselig for fremtidige planer for det norske markedet. Følg med for flere spennende oppdateringer fremover!

Siste nytt

  • Hjemmesiden forsvant i en servermeltdown i august 2016, og legges opp i september på en ny server ved hjelp av en backup fra noen år tilbake. Det kan være noen feil her og der, og kontaktskjemaet virker ikke enda. Men det går å sende private meldinger via Facebook siden. Jeg har gjort noen små endringer fordi vi nå bruker Facebook siden hovedsakelig. Men alle bilder skal være her som før.
  • Alt nytt finner du på Facebook. Duane er nå på Facebook. Duane har hatt det veldig travelt i det siste, men han prøver å skrive litt nå og da. Jeg (Annie) legger opp nyheter om det er ting som skjer rundt han
  • Se eldre nyheter.

Om Duane Loken

Duane Loken ble kjent fordi han var med i serien Macahans (Sverige) / I ville vesten (Norge) Engelsk: How the West was Won (1978),. Han hadde rollen som Wolfpaw, som ble forsvensket til Vargtass, og fornorsket til Ulvefot. Han lyder alle navnene fremdeles... Og det selv om hans indianske navn er Little Storm...

Da han var i Sverige kom det for en dag at han synger, og han spilte raskt inn en plate (en av flere) som het No Sweat. En tur i folkparkene forårsaket hysteri og besøksrekorder overalt.

Noen har også sett Duane i Centennial.

I 1983 sto Norge for tur, og Det Nye (ukeblad på en tiden) adopterte norskindianeren og skrev om han i omtrent hvert eneste nummer av bladet en stund.

Det ble litt stille om Duane en stund. I 1986 var han med i en film som het Gröna gubbar från YR. Den ble gitt ut på DVD i fjor, og du kan få tak i den på diverse nettbutikker, blant annet Sverige 1, Sverige 2 og Norge. Det er slutt på den noen steder. Da jeg bestilte en fikk jeg beskjed om at det måtte lages flere. Jeg fikk min etter mange uker.

Ca 1986 dro Duane hjem til Statene for godt, for mange år. Hans mor ble syk, og han ville ta vare på henne. Nå er hun død, men det har vært tunge tider også etterpå. Nå i 2006 er han helt klar for å gå videre med karrieren.

Meny

Hjem Nyheter Biografi Galleri Musikk Film og TV Media Ofte spurte spørsmål Linker Kontakt English website

Short news in English:
Check out Duane's Christmas photo series here.