Ulvefot.com - Duane Loken

Om Duane

Duane bor i Los Angeles, California. Han sluttet med skuespill i mange år, og produserte reklamefilmer, musikkvideoer og andre ting. Akkurat nå funderer han på å begynne med skuespill, men fokuserer mesteparten av sine artistiske energier på musikk. Han håper å få nye låter lansert i framtiden, og at folk vil like det og ha det som en del av sin musikksamling.

Han var ganske travelt opptatt med sin mor som var syk i flere år. Hans mor er død nå, og han har mer frihet til å reise avhengig av timeplanen. Hans andre arbeid (bak kamera) tar også tid.

Den gamle biografien, som ble skrevet av meg og oppdatert av Duane i november 2006:

Oversatt fra biografien på den engelske hjemmesiden:

Duanes historie er lang og mirakuløs. Den har daler og fjell.

Duanes foreldre var av forskjellig rasebakgrunn. Duanes far var av skandinavisk avstamning (jeg har kartlagt hans slekt ganske langt tilbake i Norge om du tror du er i slekt med han), mens hans mor var fullblods Comanche i følge hennes mor. Duane og hans eldre bror fikk gjennomgå en god del rasisme, siden de ikke passet inn med hverken hvite eller røde.

Hans far var flink med forretninger, og utviklet en framgangsrik forretning fra bunnen av. Han ble myrdet av industriell sabotasje da Duane var barn. Det førte Duane ut i et liv i gategjenger og kriminalitet. Han ble tatt og ville ha endt i fengsel om han ikke hadde blitt reddet av en politimann som fortalte han om hvordan livet bak murene ville ha blitt. Han har siden forsøkt å betale tilbake sin gjeld til denne mannen ved å gjøre samme type arbeid med ungdommer som ellers kanskje hadde endt opp i gjenger, narkotika og kriminalitet.

Hans mor overbeviste dommeren om å la han gå om hun kunne forandre retning på hans energi. Senere tilbrakte han tid på et reservat.

Etter en stund mente hun at han ikke passet inn der, og flyttet han tilbake til Los Angeles. Innen den tid hadde han mottatt sitt indianske navn Little Storm. Rart, hva?

Han hadde begynt å spille skuespill veldig tidlig, og en rapport sier at han har hatt mer enn 200 roller i film og TV gjennom årene. Men jeg tror han har hevet de gamle resumeene, så jeg har ikke mye informasjon om det.

Da 1979 kom hadde han fått rollen som fikk ting til å skje for han. Han fikk Wolfpaw (Ulvefot) i How the West Was Won (Macahans/I Ville Vesten).

Da den serien kom til Sverige ble han en stor suksess, og ble invitert over. Det ble oppdaget at han kunne synge, og et album "No Sweat" ble laget. Kort fortalt, han brøt alle rekorder i Folkparkerna, og var den heteste popstjernen på den tiden. Han repeterte suksessen i Norge noen få år senere da serien ble sendt der, og turnerte i skandinavia og andre land nå og da inntil 1986-1987. Hans mor ble syk i 1985, og fra den tiden ble det vanskeligere å reise.

Det er flere kapitler i historien hans. Noen av dem har jeg ikke skrevne rapporter om akkurat nå, men husker å ha hørt en gang.

Duane er veldig glad i å få fanmail, så Duane oppmuntrer dere til å sende e-post eller signere gjesteboken. Jeg sender det til han nå og da. Desverre er han ikke på nett, og jeg har ikke tillatelse til å gi dere noen "offentlig" adresse for han så langt. Duane beklager at han ikke er lettere å få kontakt med. Men han innrømmer at han er fullstendig dum når det gjelder datamaskiner, og har ingen evne til å håndtere dem. Så vi gjør det slik. Den andre viktige og sterkere årsaken er for hans sikkerhet. Over tid har det vært noen ekstreme og noen ganger farlige situasjoner da folk har presentert dem selv som fans, men i virkeligheten hadde langt mørkere hensikter. På grunn av slike problemer i fortiden, har vi satt det opp på denne måten. Vi håper det ikke fornærmer noen, men han håper på deres forståelse.

Duane er en kristen og en åndelig person. Han tror ikke på å slå folk i hodet med sin egen personlige tro. Folk har retten til å ta sine egne avgjørelser og bør være fri til å leve sine liv uten fordømmelse fra andre mennesker som har andre meninger og tro enn dem. Duane føler at denne typen fordømmelse og ufølsomme oppførsel ikke er åndelig eller til noen hjelp for noen. Så han snakker sjelden om det.

Meny

Hjem Nyheter Biografi Galleri Musikk Film og TV Media Ofte spurte spørsmål Linker Kontakt English website