Ulvefot.com - Duane Loken

Hvordan uttales Duane?
Det uttales akkurat som Dwayne, med stum e og amerikansk rund w (som en kort o).
O'en i Loken uttales som o i low.

Om jeg skriver inn til hjemmesiden hans, vil Duane svare meg?
Duane bruker overhodet ikke datamaskin. Han sier han ikke vet hvordan han skrur på datamaskin eller Ipod. Han ber om hjelp om han skal skifte sang p Ipod. Han bruker stort sett mobiltelefon bare til å ringe med. Han har lært å lese SMS nå mens han er her (på den mobilen han bruker her, som er ganske enkel å bruke), men har enda ikke lært å sende SMS uten hjelp. Når vi vil han skal lese noe som er på en datamaskin, må vi skrive det ut for han. Når han skriver noe, vil det være for at alle skal lese det. Men så langt det er mulig, vil du få svar fra Annie.

Har Duane kjæledyr?
Han har en hund

Hvor bor Duane?
Han bor i Los Angeles området i California, som før.

Er Duane i slekt med Kristanna Loken?
Såvidt vi vet er de ikke mer i slekt enn andre nordmenn. Det ser ut som om etternavnet kommer fra forskjellige gårder.

Hvor kommer Duanes familie fra?
Hovedgrenen bodde i Fet i mange generasjoner. Så flyttet de til Nittedal for noen år, før de emigrerte til Minnesota. De tok ikke navnet Loken før de dro til USA. I Norge på den tiden var det vanlig å bruke navnet på faren med -sen eller -datter endelse. I tillegg kunne de bruke navnet på gården de bodde på for øyeblikket. Men det var ganske vanlig skifte gårder ofte, så et gårdsetternavn behøver ikke bety så mye på den tiden.
Duane var klar over at familien hadde flyttet flere ganger, og trodde kanskje de hadde bodd på Hønefoss, men innser nå at det ikke stemte. Beklager feilinformasjonen.

Meny

Hjem Nyheter Biografi Galleri Musikk Film og TV Media Ofte spurte spørsmål Linker Kontakt English website